Svensk o massage stockholm södermalm

svensk o massage stockholm södermalm

Välkommen på en avslappnande eller behandlande massage. Unna dig en massagebehandling i en lugn och behaglig atmosfär. Varje behandling är unik då. Massage och unika spa -behandlingar i spännande miljö. Känt för Vi finns på Södermalm, Östermalm och Kungsholmen i Stockholm samt i centrala Malmö. Klassisk massage med läkande muskelbearbetning genom knådning och strykning. Minskar spänningar och värk och är avslappnande och lugnande genom beröring. Adeli Hudvård. Swedenborgsgatan 27 Stockholm. Södermalm.

Svensk o massage stockholm södermalm - dating sida

Vi fokuserar främst på terapeutisk massage, såsom triggerpunktsmassage, också kallad idrotsmassage eller medicinsk massage och osteopati behandlingesmetod som påminner om naprapati och kiropraktik. Veronika Benedik SBGHudterapeut Visa på karta. Jag är en erfaren hudterapeut som sedan drygt tio år numera främst arbetar med hudvårdsprodukter från Excuviance. Naprapaten kombinerar ledbehandling, som manipulation och mobilisering, med mjukdelsbehandling som massage och stretching. Din Paus "För ett friskare liv". Anna Visa på karta.

Svensk o massage stockholm södermalm - logga

Erika Gyarmati Visa på karta. Vår reception har öppet — 12 och 13 — svensk o massage stockholm södermalm Välkommen till Sparadiset! Spa & massage i Stockholm & Malmö. Sparadiset är det personliga, mysiga dagspat som finns på Söder, Östermalm, Kungsholmen i. Välkommen på en avslappnande eller behandlande massage. Unna dig en massagebehandling i en lugn och behaglig atmosfär. Varje behandling är unik då. Stockholm, södermalm. På Bokadirekt kan du hitta och boka cloetpatrick.eu massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Medlem i Svenska Naprapatförbundet. % Min Massage - Intryck som ger uttryck - Din Massage på Södermalm.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *